Соколов: Във всеки от нас има горчивина и разочарование


Соколов: Във всеки от нас има горчивина и разочарование
Снимка: Getty Images/Guliver

2227 0

Най-добрият нападател на националния отбор по волейбол Цветан Соколов бе разочарован от загубата срещу Словения с 1:3 гейма, която ни изхвърли от Европейското по волейбол. Диагоналът на Зенит Казан реализира 12 точки в мач, в който противникът тотално ни превъзхождаше.

"Във всички състезатели има горчивина и разочарование от тази загуба. Всички се стремяхме към една цел, но не успяхме да я постигнем. Треньорът Пранди избра този състав и момчетата се опитаха да дадат каквото могат. Просто в този двубой не се получиха нещата, не можахме да влезем в мача“, коментира Соколов.

България успя да измъкне първия гейм с доза шанс и в самия край, но вместо да се възползва, тимът на Силвано Пранди бе далеч от познатото ниво и не успя да противодейства на вдъхновените домакини. Отпадането на 1/8-финал означава, че "лъвовете" записват най-слабото си класиране на Европейско от 1987 г. Тогава завършваме на 11-о място, а ако Италия надиграе Турция в днешния последен 1/8-финал, отново ще приключим на тази позиция. А кого обвини за провала бившият национал Георги Братоев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички