Силвано Пранди иска да води България и на олимпийската квалификация в Берлин


Силвано Пранди иска да води България и на олимпийската квалификация в Берлин
Снимка: https://www.cev.eu/PhotogalleryArchive.aspx

2798 0

Селекционерът на България Силвано Пранди коментира отпадането на тима ни от Европейското първенство по волейбол в 1/8-финалите от Словения. Появиха се спекулации за това, че Професора ще бъде уволнен, но той сам обяви, че иска да продължи да води "лъвовете" и на олимпийската квалификация в Берлин в началото на 2020 година.

"Първо на Европейското първенство срещнахме отбори, които са по-силни от нас. Второ - убеден съм, че бяхме подготвени по най-добрия начин за този турнир. Искам да подчертая, че за олимпийската квалификация през юли и в началото на август, отборът свърши чудесна работа.

След като не успяхме да се класираме за Олимпийските игри, този отбор позагуби от мотивацията си и всички ние изгубихме мотивация да работим така качествено в тези три седмици преди Европейското първенство. По всяка вероятност мотивацията ни не бе особено висока и това ни попречи да тренираме добре", сподели Пранди.

А как Силвано Пранди отговори на "атаката" на Георги Братоев ще видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички