Вече е ясно: Григор Димитров излиза на 1/4-финал срещу непознат съперник, който е №57 в света


Вече е ясно: Григор Димитров излиза на 1/4-финал срещу непознат съперник, който е №57 в света
Снимка: Getty Images

3524 0

Григор Димитров започна 2022 година на сингъл с прекрасна победа срещу аржентинеца Факундо Багнис в Мелбърн, дошла след обрат от 0:1 до 2:1 - повече за тази среща, която завърши в сутрешните часове на 6 януари четете ТУК.

По този начин Гришо се класира за 1/4-финалите в подгряващия Australian Open турнир, а сега стана ясно, че на тях ще се изправи срещу непознат съперник!

Първата ракета на България ще спори с нидерландеца Ботик Ван де Зандшулп за място на полуфиналите в Мелбърн, след като №57 в света елиминира Макензи Макдоналд от САЩ с 2:0 сета - 6:2, 7:5 за точно 80 минути игра.

До този момент Григор Димитров никога не е играл срещу този съперник, а мачът срещу него ще започне около и след 10:00 ч. наше време на 7 януари (петък)! Двубоят ще се играе на "Род Лейвър Арена"!

Междувременно стана ясно, че все още нищо не е решено по темата "Новак Джокович", но има КРАЕН СРОК, в който властите ще обявяват решението си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички