Нищо не е решено - Новак Джокович все още е в Австралия


Нищо не е решено - Новак Джокович все още е в Австралия
Снимка: Getty Images

2113 0

Световният номер 1 Новак Джокович няма да бъде депортиран от Австралия поне до идния понеделник (10.01.), когато съдът трябва да вземе окончателно решение по жалбата му срещу отказаната виза за влизане в страната.

Вчера деветкратният шампион от Australian Open бе спрян от граничен контрол на летището в Мелбърн и след дълга проверка на документите му бе отказан достъп до страната. Адвокатите на Джокович обжалваха решението и на днешното заседание бе решено, че той няма да бъде депортиран до понеделник, когато съдът трябва да вземе своето окончателно решение.

Организаторите на Откритото първенство на Австралия съобщиха, че трябва да знаят имената на всички участници до вторник (11.01.)!

Към момента Новак Джокович е настанен в хотел за бежанци и мигранти, като неговите адвокати поискаха от съда да бъде преместен в хотел с тенис корт, където да може да тренира...

Междувременно в медийното пространство се появи и първи коментар от Рафаел Надал по темата - испанецът застана на страната на австралийците! (прочетете думите му в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички