Миналогодишният шампион в Бризбън отпадна от турнира


Миналогодишният шампион в Бризбън отпадна от турнира
Снимка: Guliver/GettyImages

1443 0

Шампионът на турнира в Бризбън от миналата година Ник Кирьос отпадна от схемата далеч по-рано в тазгодишното издание. Австралиецът загуби в три сета 7-6(5), 2-6, 3-6 от Жереми Шарди на 1/8-финалите в турнира.

"Жереми игра добре днес, а аз единствени сервирах добре по време на мача. Играх повече тенис през последните два дни, отколкото по време на цялата пауза между сезоните и фокусът ми вече е насочен към Аустрелиън Оупън. Доволен съм, че ще имам няколко дни да си почина, а след това да започна отново", заяви Кирьос след загубата.

На четвъртфинал Шарди ще се изправи срещу квалификанта Ясутака Учияма, който отстрани изненадващо третия поставен Кайл Едмънд след 7-6(6), 6-4. Победителят от тяхната среща ще срещне на полуфиналите победителя от двойката Григор Димитров - Кей Нишикори, след като по-рано днес българинът записа втората си победа в Бризбън.

Същевременно Милош Раонич се класира на 1/4-финалите в надпреварата. Канадецът се справи сравнително лесно с Миомир Кечманович след 6-3 7-6(2) и в битка за място на полуфиналите ще срещне Данийл Медведев или Анди Мъри.

Григор Димитров намекна, че работата му с Андре Агаси няма да продължи дълго. Повече подробности четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички