Григор намекна, че работата му с Агаси няма да продължи дълго


Григор намекна, че работата му с Агаси няма да продължи дълго
Снимка: Getty Images/Guliver

6488 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров призна, че не се знае докога ще продължи сътрудничеството му с Андре Агаси. Легендарният тенисист влезе в щаба на Григор през октомври, но като консултант, а треньор на българина остава Дани Валверду.

Наскоро Димитров призна, че Агаси ще пътува с него за Откритото първенство на Австралия, като има възможност да присъства и на турнира в Бризбейн. Сега българинът сподели, че все още няма яснота точно колко седмици ще продължи съвместната им работа.

"Агаси е страхотен - помага ми много. Започнахме да се опознаваме все повече. Прекарахме поредни седмици заедно и смятам, че това ми е много полезно. Все още не сме решили колко седмици ще останем заедно. Тренираме и опитваме да намерим най-добрия вариант, който ще работи и за него, и за нас като екип. Стараем се да уважаваме времето на другия", сподели Димитров.

Междувременно стана ясно, че Григор Димитров ще трябва да играе за България през новата година, ако иска да участва на Олимпийските игри в Токио през 2020-а. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички