ВАЖНА информация за излъчването на Кубрат Пулев - Дерек Чисора


ВАЖНА информация за излъчването на Кубрат Пулев - Дерек Чисора
Снимка: Getty Images

8787 0

Малко повече от 24 часа ни делят от битката, от която зависи бъдещето на Кубрат Пулев в тежка категория на професионалния бокс. Родният "лъв" се изправя срещу Дерек Чисора в своеобразен реванш между двамата след битката им през 2016 година, спечелена тогава от Кобрата. 

Двубоят е решаващ и за двамата, като победителят ще може да продължи да търси нов шанс да се бие за световната титла, докато загубилият ще трябва да се примири с факта, че големите двубои за големи пари ще останат в историята. 

Битката ще се проведе в "O2 Arena" в Лондон, като Кобрата определено поема голям риск, биейки се в толкова важен за кариерата му двубой пред враждебни фенове и с малко времево разстояние от последния му мач насам. В събота вечер обаче това няма да има значение, а целта пред Кобрата е само една - победа! 

Как да гледаме Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора?

Стрийминг платформата DAZN ще излъчи двубоя на българина срещу Дел Бой (линк за DAZN тук!). Компанията ще излъчи на платформата си всички интересни събития около двубоя, а телевизионното излъчване на галавечерта започва в 21:00 часа българско време. Главното събитие Пулев - Чисора е последно в програмата и се очаква след 23:00 часа българско време (вероятно около 00:00 часа българско време). 

Ще излъчи ли българска телевизия двубоя на Кубрат Пулев? 

За съжаление на мнозина, българска телевизия няма да излъчи Кубрат Пулев - Дерек Чисора. Родните канали нямат права за излъчването, като единственият начин да гледате важния за Кобрата двубой е DAZN. Не чакайте до последния момент някоя телевизия да вземе правата, защото шанс за подобен развой няма. 

Колко струва абонаментът за Пулев - Чисора? 

Заплащането към DAZN е на месечна база, а не само за двубоя. Абонаментът е на стойност 20 лева, като имате достъп до различни събития, не само боксовата галавечер. Докато трае абонаментът, можете да гледате още много бокс, баскетбол, футбол, голф и други спортове, както и много интересни документални поредици и филми за популярни лица от спортната сфера. 

Тъй като увеличението в цената е значимо, има възможност да гледате Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора на половин цена - как вижте тук

Пълна информация и последни новини за Кубрат Пулев - Дерек Чисора 

Сблъсъкът се очаква с голям интерес от българските фенове на професионалния бокс, като се явява наистина последен шанс за Кобрата да се добере до 3-ти шампионски двубой за някоя от световните титли. Цялата информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора можете да следите в специално създадената страница за събитието на Sportlive.bg, на която ще намерите следната информация: 

  • актуални новини за двамата боксьори 
  • историята на Кубрат Пулев и Дерек Чисора 
  • най-добрите мачове на Кобрата и Дел Бой 
  • интересни интервюта и анализи преди, по време и след сблъсъка в Лондон

Всичко за сблъсъка - новини, информация и мачът Пулев - Чисора на живо следете в Sportlive.bg. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички