Стъпка по стъпка - как да се абонираме за сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора?


Стъпка по стъпка - как да се абонираме за сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора?
Снимка: DAZN

4508 0

Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора е главното бокс събитие през идващия уикенд и заема централно място в програмата на DAZN - единственото място, на което ще можем да гледаме битката на Кобрата в Лондон. Поради тази причина подготвихме важен наръчник стъпка по стъпка за това как можете да се регистрирате в DAZN и да се абонирате за срещата. 

Регистрация в DAZN 

За да можете да гледате срещата на българина в зала "O2", трябва да имате профил в сайта на стрийминг гиганта. Влезте в сайта (линк за DAZN тук!) и изберете опцията "Sign Up Now", която е оцветена в жълто: 

Въвеждане на потребителски данни 

Следващата стъпка е изключително лесна - просто въведете две имена (име и фамилия), имейл (който използвате редовно), потвърдете имейла и създайте парола. ВАЖНО: Паролата трябва да е с минимум 6 символа, като поне един да е цифра и един да е буква! Ето и как изглежда следващата стъпка наглед: 

Заплащане на абонамента 

Заплащането на абонамента в DAZN е лесно, бързо и напълно сигурно, като абонаментът може да бъде прекратен по всяко време. Полетата, които трябва да попълните в тази стъпка, са следните: 

Card number - 16-цифрения номер на банковата карта. 

Expiry date - датата, на която изтича картата (месец/година). 

Security code - 3-цифреният секретен код (CVV), който се намира на гърба на картата. 

След въвеждане на необходимите данни, просто натиснете "Continue", за да завършите втората част от изискваните данни. 

Адрес за фактуриране (не важи за плащания с определени карти и невинаги се изисква)

За да завършите тази част от регистрацията, трябва да въведете адреса, на който живеете, или сте регистрирани по лична карта. Данните отново се въвеждат на латински букви! Ето и какво трябва да въведете: 

Street address - улица + квартал, в който живеете

House Number or Name - Номер на сградата и номер (или име) на апартамента/къщата. Например: номер на кооперация (15) или номер на блок и вход (38, вх Б). 

Postal Code - пощенски код. 

City - град или село, в което живеете. 

ВАЖНО: Тази стъпка не се изисква при всяка регистрация, така че не се изненадвайте, ако не я видите. 

Може да използвате и Google Maps, ако не сте сигурни какви данни да въведете и просто копирайте адреса. След това натиснете бутона "Continue". 

Влизане в профила и гледане на DAZN

След като осъществите плащането, услугите на DAZN са налични за следващите 30 дни. Събитията, които предстоят, могат да бъдат следени през опцията "Calendar", като можете да си зададете и да ви бъде напомнено, когато предстои събитие, към което имате интерес. 

Подновяване на абонамент в DAZN 

Ако вече имате регистрация в DAZN, можете да използвате стария си профил и просто да заплатите абонамента си през този линк! Ако не помните паролата си, поискате да ви бъде изпратена на имейла. При проблем, винаги можете да се обърнете към отдела за поддръжка на DAZN. 

Ако все пак не можете да влезете в стария си профил, можете да си направите нов такъв! 

Регистрирай се в DAZN и започни да гледаш бокс от световна класа

ВАЖНО: Използваните снимки са за цел ИЛЮСТРИРАНЕ на начина на абонамент към DAZN. Те са направени предварително и цената от 2.99 лева НЕ ВАЖИ. Настоящата цена на абонамента към стрийминг платформата е 19.99 лева на месец! 

Кубрат Пулев - Дерек Чисора - всичко за двубоя в Лондон! 

"Бойната седмица", както се наричат дните, предхождащи главното събитие, ще бъде изключително интересна, като двамата боксьори вече започнаха със заканите - както лице в лице, така и чрез социалните мрежи. 

В следващите дни ще се проведат открити тренировки, пресконференция и кантара преди сблъсъка, като всички интересни новини, информация и мачът Кубрат Пулев - Дерек Чисора на живо можете да следите в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички