Как да гледаме Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора на половин цена?


Как да гледаме Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора на половин цена?
Снимка: Getty Images

16565 0

Бойната седмица за сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора започна, а обстановката ще става все по-нажежена, след като двамата спретнаха жестоки скандали преди първия си мач през 2016 година. 

Оттогава насам много неща се промениха, а предстоящият сблъсък е последният шанс и за двамата боксьори да останат важни в тежка категория на професионалния бокс. Загуба в мача означава край на надеждите за нов голям мач (и нов голям чек), а победата връща един от двамата на картата с големите имена в спорта. 

Затова и дуелът е от огромно значение за ветераните в дивизията. Мнозина в България ще стискат палци за Кубрат Пулев и ще се надяват да могат да го гледат на живо - това е възможно само по един начин. 

Кубрат Пулев - Дерек Чисора в ефира на стрийминг гиганта DAZN 

За втори път правата за излъчване на мач на най-добрия българин при професионалистите влиза в календара на DAZN - стрийминг гигантът, който се опитва да привлече все повече фенове на бойните спортове (а и не само). Както е известно, сблъсъкът Пулев - Джошуа беше излъчен по DAZN, като цената на месечния абонамент тогава беше 2.99 лева. 

От няколко месеца насам обаче компанията вдигна драстично абонамента на месечна база и вече е 19.99 лева. Разбира се, стрийминг платформата добави и много интересни спортове и документални поредици за радост на феновете на спорта, но в България големият интерес е към бокса и в частност Кубрат Пулев. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ИЛИ ПОДНОВЕТЕ АБОНАМЕНТА СИ ЗА ПУЛЕВ - ЧИСОРА ТУК

Абонаментът осигурява достъп до редица спортове (баскетбол, голф, футбол, моторни и т.н.), а документалните филми определено си заслужават. НО, тъй като сумата може да е непосилна за някои фенове на бокса, има как цената да бъде "намалена" на половина. Вите как в следващите редове. 

Гледай Кубрат Пулев - Дерек Чисора едновременно на две устройства 

Платформата позволява едновременно в един профил да гледат двама души. Това означава, че двама (или повече души, разбира се) могат да гледат Пулев - Чисора на две различни места и от две различни устройства (лаптопи, телефони, телевизори - няма значение какви са те). 

По този начин двама души (или две различни компании) могат да се разберат да си поделят абонамента (по 10 лева) и да гледат необезпокоявани цялата галавечер на на Кубрат Пулев и Дерек Чисора. 

ВАЖНО е да се отбележи, че максималният брой устройства, от които може да се гледа едновременно, е ДВЕ - ако трето устройство влезе в профила, един от другите гледащи ще бъде изхвърлен! Така че: 

  • - не споделяйте паролата си с никого (освен с човека, с когото си делите абонамента) 
  • - не оставайте "логнати" от устройство, от което няма да гледате 
  • - не споделяйте информация за профила с никого 

Поделяйки си абонамента за събитието, можете да спестите част от абонамента, който е заложен в DAZN на месечна база! Не забравяйте, че това е възможно САМО ОТ ДВЕ УСТРОЙСТВА (регистрирайте се или подновете абонамента си в DAZN тук!). 

Всичко за Кубрат Пулев - Дерек Чисора на едно удобно място 

Своеобразният реванш между двамата е един от най-интересните сблъсъци през втората половина на 2022 година, като представлява особен интерес за феновете във Великобритания и най-вече в България. 

Интересни и ексклузивни новини, информация и Пулев - Чисора НА ЖИВО и изобщо всичко около сблъсъка можете да следите в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички