Дерек Чисора със словоизлияние часове преди боя с Кубрат Пулев


Дерек Чисора със словоизлияние часове преди боя с Кубрат Пулев
Снимка: Gulliver/GettyImages

2082 0

Дерек Чисора настоя, че няма никакво намерение да се пенсионира в близко бъдеще, дори и да допусне четвърта загуба, след като се изправи срещу Кубрат Пулев идния уикенд.

38-годишният ветеран, който е с изключителен статут в британския бокс, след като влезе при професионалистите преди 15 години, загуби от Александър Усик и Джоузеф Паркър на два пъти в предните си три мача.

Пулев беше този, който спечели победа със съдийско решение, когато двамата се срещната за последно през 2016-а година, а Чисора сега се изправя пред изключителен мач в O2 Aрена.

Великобританецът потвърди, че няма никакво намерение да се пенсионира от спорта и е „жаден за война“. „Няма да се пенсионирам по дяволите. Ще ви го кажа още сега. Наслаждавам се, тъй като е прекрасно да тренираш и да се готвиш за битки. Когато вече ми стане досадно, ще обявя края на кариерата си“, каза той пред репортери край река Темза.

Най-добрият български боксьор – Пулев, има само две загуби в кариерата си до този момент – от Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Следете всичко за Кубрат Пулев - Дерек Чисора в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички