На Острова се питат: Това ли е човекът, който ще пенсионира Чисора (ВИДЕО)


На Острова се питат: Това ли е човекът, който ще пенсионира Чисора (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1043 0

Броени часове ни делят преди решителния бой между българина Кубрат Пулев и Дерек Чисора. Срещата се явява изключително важна за двамата ветерани, тъй като победителят ще има право да се бие за световната титла.

Това може да се случи за трети път за Пулев, след като до този момент роденият в София боксьор на два пъти стигаше до решителния мач, но и в двата случая допусна тежки поражения – от Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Чисора пък се е срещал с Пулев вече веднъж, като преди шест години (2016), родният боксьор победи британеца след съдийско решение и така продължи пътя си към последвалия мач с Джошуа.

На Острова обаче продължават да се кумят дали именно нашенецът няма да е този човек, който да сложи „край“ на кариерата на техния сънародник. 37-годишният Чисора е считан за сигурен пенсиониращ се като боксьор, ако допусне поражение на O2 Arena идната събота.

Видео в YouTube показа тренировката на Кубрат с неговия треньор край река Темза в Лондон, а коментарите под анализите на част от хората бяха, че това е „задължителна победа“ за Чисора“. Разбира се, условието е, ако иска Дерек да продължи да се бие в професионалния бокс.

По време на тренировката Кубрат показа техника главно в средата на ринга, но увереността лъхаше от българина, което затрудни прогнозите на анализаторите.

„Пулев ще бъде по-добрият боксьор на ринга от първия гонг до самия край. Еди Хърн ще му плати много добре, за да продължи да се бие“, пък беше друг от коментарите.

А какво заяви Чисора преди откритата тренировка на двамата, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички