"Уау": Как Антъни Джошуа замечта водеща с отговор за Тайсън Фюри (ВИДЕО)


"Уау": Как Антъни Джошуа замечта водеща с отговор за Тайсън Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1489 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Бившият световен шампион при най-тежките в бокса Антъни Джошуа обнадежди телевизионна водеща по време на интервю. То се състоя в седмицата, в която британецът ще се изправи срещу американеца Джърмейн Франкли.

Преди мача Джошуа - Франклин Ей Джей вече отговори на въпрос за потенциален следващ двубой. Той бе запитан дали ще се радва да се изправи срещу Тайсън Фюри. Именно отговорът му на този въпрос се хареса на водещата Сюзан Рейд.

Битката която всеки иска да види: Джошуа - Фюри?

"Това ще бъде чест, наистина (бел. ред. да се изправи срещу Фюри за коланите). Световната титла на WBC при най-тежките, да мога да се боря за това още през лятото. Много бих се радвал на тази възможност. Така че ако ме питате, със сигурност бих пробвал тази възможност" - отговори Ей Джей.

"Уау" - започва като отговор Сюзан Рейд на думите на британския боксьор. "Това е битката, която всеки иска да види" - откровено признава тя в допълнение. 

На официалната пресконференция преди сблъсъка пък Джошуа заплашително каза, че задачата му не е да говори, а да си свърши работата.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички