Нито сексът, нито парите: Джошуа обясни какво е да нокаутираш някого и си спомни за Пулев


Нито сексът, нито парите: Джошуа обясни какво е да нокаутираш някого и си спомни за Пулев
Снимка: Gulliver/Getty Images

22677 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Британската боксова звезда Антъни Джошуа обяви, че не познава по-добро чувство от това да нокаутираш опонента си. За да подкрепи това с думи, той даде пример с последния си засега нокаут - през 2020 година в мача срещу родната звезда Кубрат Пулев.

"Честно казано, да чуеш последния гонг или да чуеш съдията да брои - това е толкова хубаво чувство! Никаква сума пари или секс не може да Ви даде такова чувство. Вярно е, нищо не може да Ви даде такова усещане", заяви бившият световен шампион в тежка категория на пресконференцията си преди мача с Джърмейн Франклин на 1-ви април.

Джошуа разказа, че след като преминат емоциите и адреналинът, настъпва затишие, което е предизвикано от напрежението и големите очаквания.

"Спомням си, когато победих Пулев, бях просто в такси напът за вкъщи сам. Животът просто продължава. Изградих себе си за това мащабно събитие, мислейки, че трябва да спечеля и да защитя титлата си. Тогава просто беше направено. Просто се прибрах сам", обясни боксьорът. А с кои трима боксьори иска да се бие Джошуа до края на кариерата си вижте в линка

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички