Дни преди мача с Джошуа: Джърмейн Франклин съди собствения си промоутър


Дни преди мача с Джошуа: Джърмейн Франклин съди собствения си промоутър
Снимка: Getty Images

1583 0

Броени дни остават до началото на мегасблъсъка, в който световния бокс ще впери поглед. Антъни Джошуа излиза срещу 29-годишния американец Джърмейн Франклин в опит да възроди кариерата си. Франклин обаче се е забъркал в голям проблем, който е способен да наруши концентрацията му преди битката.

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Джърмейн Франклин е завел дело срещу своя промоутър Дмитрий Салита само няколко дни преди боксовия мач, информира "Daily Mail". Франклин съди компанията за процента от печалбата, на който има право, когато не е "промоутър, съ-промоутър или участва в наддаване" за боксов мач.

Битката Джошуа - Франклин се промотира от компанията "Matchroom Boxing", която е собственост на Еди Хърн. Франклин вярва, че "Salita Promotions" се е възползвала от ситуация, давайки му картбланш да участва в сблъсък, който не промотира.

Отговорът на Салита

В същото време обаче Дмитрий Салита заяви, че новините за заведено дело са грешни и посочи, че подобни спекулации само разсейват Франклин.

"Жалко е, че по време на седмица, в която трябва да празнуваме важна битка и променяща живота възможност за Джърмейн Франклин да се утвърди като най-висок клас в тежка категория, ние говорим за съдебен процес".

"Аз самият бях боец ​​и като промоутър работя неуморно, за да изградя боксьорите, които насърчавам и да им дам най-добрите възможности. Първата битка на Джърмейн със "Salita Promotions" беше първата му битка по националната телевизия и така той получи най-високото си заплащане в кариерата до този момент", каза Салита за "Daily Mail".

Франклин определено се впуска в най-трудното си предизвикателство. Вижте обаче кои са петте най-важни победи на Франклин преди сблъсъка с Антъни Джошуа.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички