Освен Джошуа - Франклин: Кой друг ще се бие на галавечерта в Лондон?


Освен Джошуа - Франклин: Кой друг ще се бие на галавечерта в Лондон?
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

2855 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Тази събота (1 април) ни предстои истинско боксово зрелище в "O2 Arena" в британската столица Лондон. На ринга се завръща страшилището в тежка категория Антъни Джошуа в опит за възраждането на своята кариера. Ей Джей ще се изправи срещу амбициозния Джърмейн Франклин, който не трябва да бъде подценяван.

За Джошуа битката бележи реална възможност да се възстанови от две поредни загуби от Олександър Усик. От другата страна - Франклин, ще иска да се върне на победния път, след като загуби от Дилиън Уайт през ноември миналата година.

Разбира се, сблъсъкът Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин ще бъде основния мач на галавечерта. Съботната вечер обаче ще ни представи още редица интересни двубои на боксовия ринг в Лондон, които не са за изпускане.

Кой ще се бие в Лондон тази събота?

Ключовите имена, на които трябва да се обърне внимание, са Фабио Уордли, Кембъл Хатън и Галал Яфай. И тримата са непобедени британци, като Уордли (15-0, 14 нокаута) се очертава като една от най-добрите перспективи в тежка категория на Острова.

Лекият Хатън (10-0, 3 КО) е син на боксовата легенда Рики Хатън. Междувременно пък Яфай, в категория муха (3-0, 2 KO), току-що започна професионалната си кариера, след като спечели златото на Олимпийските игри в Токио през 2021 година.

Българин на галавечерта на Джошуа?

На ринга в Лондон ще излезе и родният боксьор Георги Величков. 22-годишният професионалист е с актив от 3 победи и 11 загуби, а негов опонент ще бъде амбициозния и надъхан за голямата сцена арабин Зияд Алмаюф.

Пълната програма на галавечерта в Лондон

Антъни Джошуа vs Джърмейн Франклин (тежка категория)

Фабио Уордли vs Майкъл Полит Кофи (тежка категория)

Галал Яфай vs Мойзес Калерос (категория муха)

Остин Уилямс vs Ривър Уилсън-Бент (средна категория)

Кембъл Хатън vs Люис Филдинг (супер лека категория)

Джон Хеджис vs Даниел Боциански (лека-тежка категория)

Джордан Флин vs Кейн Баркър (супер лека категория)

Юрген Улдедай vs Беноа Юбер (тежка категория)

Зияд Алмаюф vs Георги Величков (супер лека категория)

 

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички