Джърмейн Франклин обеща нокаут: Джошуа ще падне на з***ика си


Джърмейн Франклин обеща нокаут: Джошуа ще падне на з***ика си
Снимка: Getty Images

5390 0

Страшилището в тежка категория Джърмейн Франклин се закани на своя опонент Антъни Джошуа и обеща нокаут на традиционната пресконференция преди боксовия сблъсък между двамата в събота (1 април).

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Най-голямата битка на Франклин

"Истинска чест е да съм тук, оценявам възможността. Беше невероятно приключение. Промених се много през лагера, но имахме и възможност да се подготвим добре. Във форма съм и нямам търпение", сподели американецът.

Подготовката за Ей Джей

"Аз съм голям фен на спорта. Гледам много бокс. Гледал съм много битки на Ей Джей. Моето самочувствие е винаги високо, ако не вярваш в себе си нямаш шанс в този спорт".

Франклин обеща нокаут

"Това ще се опитам да направя, ще направя така, че Джошуа ще падне на за%€$*а си, ще направя всичко възможно. Стинах до тук, ще дам всичко от себе си в този мач. Мотивацията ми идва от страстта ми към спорта и разбира се, моето семейство", каза още Франклин.

Ето какво сподели и Антъни Джошуа на днешната пресконференция преди двубоя.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички