Джошуа корав преди мача с Франклин: Не е моя задача да говоря, а да си свърша работата


Джошуа корав преди мача с Франклин: Не е моя задача да говоря, а да си свърша работата
Снимка: Getty Images

2238 0

Бившият световен шампион при най-тежката категория за мъже в бокса Антъни Джошуа говори на пресконференция преди предстоящия двубой с Джърмейн Франклин. На първо място британецът даде да се разбере, че уважава своя опонент от САЩ

"Това е голям опонент за мен, със сигурност. Уважавам го напълно, уважавам и това, което каза. Уважавам и моите фенове, така че ще се постарая. Уважавам и треньора ми, така че ще се постарая да си свърша работата" - започна Джошуа.

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Джошуа иска да впечатли 1 човек срещу Франклин

След това британецът коментира и ролята на новия си треньор Дерик Джеймс. Той го определи като най-добрия, когато говорим за знания и предаването им. Освен това Ей Джей посочи като допълнителен стимул това да покаже на Джеймс, че "не си е загубил времето с него".

"Целта не е да се връщаме в ъгъла, целта е да го отстраня (бел. ред. победя). Знанията, които има и ми предава Дерик Джеймс, са наистина огромни. Именно знанията са ключови, когато ги прилагаш физически. Трябва да тренираш ума си, а там Дерик е един от най-добрите, които познавам. Оценявам времето му и това, че ме взе. Нямам търпение да му покажа, че не си е похабил времето напразно с този проект.

Трябва да имаш вяра, оттам започваш. Оттам следват знания и ги прилагаш на ринга. Биеш се с желание и добавяш умения и се развиваш" - продължи още Джошуа.

За финал той съвсем леко закачи своя съперник, когато бе запитан за думите на Франклин, че ще го нокаутира. Все пак Ей Джей бе категоричен, че задачата му не е да говори, а да си свърши работата.

"Мога да кажа много неща за опонента ми, но го уважавам. Не е моя работа да говоря, моята задача е да си свърша работата в събота. Само върху това се фокусирам. Подготвен съм и за 12 рунда. Не съм тук да говоря, а да направя това, което трябва" - завърши британецът. Това бе в отговор на заканата на Фраклин към Джошуа за нокаут.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички