Треньорът на Уайлдър: Джошуа удря като никой друг, но не помня кога го видях за последно


Треньорът на Уайлдър: Джошуа удря като никой друг, но не помня кога го видях за последно
Снимка: Getty Images

1153 0

Малик Скот, треньорът на Дионтей Уайлдър, коментира предстоящата битка между Антъни Джошуа и Ото Валин. Той смята британеца за фаворит, но допуска, че шведът може да се възползва от слабостите му и да поднесе изненадата.

ЕКСКЛУЗИВНО В SPORTLIVE: АНТЪНИ ДЖОШУА ОБЯВИ БЪДЕЩЕТО СИ С ЕДНО КРАТКО ИЗРЕЧЕНИЕ (ВИДЕО)

"Валин има инструментите да стъжни живота на всеки. От друга страна, ако бях играч, бих заложил, че Антъни Джошуа ще си свърши работата. Той първо трябва да оправи това, което се случва в главата му. Ако Антъни не преодолее тази криза, тогава Валин ще си тръгне като победител", заяви Скот, цитиран от "Boxing Scene".

"Колкото по-неспокоен е един боец, толкова повече се наслаждава на работата си. Виждаме какво се случва с Джошуа. Това е заради натиска върху него. Ако Ей Джей се бие с Ото по същия начин, както го направи срещу Хелениус, Валин ще спечели.

ОТО ВАЛИН ИЗДАДЕ ГОЛЕМИЯ СИ КОЗ: ДЖОШУА Е ПСИХИЧЕСКИ НЕУСТОЙЧИВ

Антъни е мощен боец. Начинът, по който нанася ударите си, е много рядко срещан в тежка категория. Но е трудно да си спомня кога за последен път видяхме това?", допълни треньорът. Скот заяви и че теглото на Уайлдър е това, с което "обезглавява".

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички