Първият треньор на Майк Тайсън подкрепи Валин, очаква Антъни Джошуа да получи подарък за победата


Първият треньор на Майк Тайсън подкрепи Валин, очаква Антъни Джошуа да получи подарък за победата
Снимка: GettyImages

8679 0

Легендарният боксов треньор Теди Атлас направи нетипична прогноза относно предстоящия двубой на Антъни Джошуа с Ото Валин, който е главното събитие на боксовата гала "Денят на Страшния съд".

Смела прогноза за Джошуа - Валин

Интересна подкрепа, която не е за Антъни Джошуа

Дионтей Уайлдър също ще излезе на ринга срещу Джозеф Паркър. При успехи на AJ и Уайлдър, то двамата ще си осигурят така мечтаната битка през март 2024 година.

Но Теди Атлас - който първи тренира Майк Тайсън като аматьор - подкрепи Валин да обърне сценария. Той каза в своя подкаст: "Ще направя див избор. Ще подкрепя Валин, за да обърка сметките.  Знам, че трябва да избера Джошуа, това е по-лесният избор".

"Знам, че ако и двамата издържат до края на битката, Джошуа ще получи победата, независимо дали я заслужава, или не. Знам, че също, че има риск и Джошуа може да нокаутира Валин. Джошуа е по-големият удар тук, той може да нанесе хубав кратък контраудар, има способността да го направи и да нокаутира. Но аз ще опитам нещо ново тук и ще застана зад Валин, който ще спечели решение в края на деня. Или ще бъде това, или Джошуа ще спечели със спорно решение и ще получи подарък".

Как и кога да гледаме зрелището Джошуа - Валин? 

"Денят на Страшния съд" е истински дар за боксовите фенове в иначе скучната 2023 година. "Бойната карта" е една от най-впечатляващите изобщо в историята на бокса, като на един ринг ще видим Джошуа, Уайлдър, Валин, Паркър, Дюбоа, Бивол и общо 8 епични дуела в различните тежки категории. 

Събитието е на 23.12 (събота), като главните събития са две - Джошуа срещу Валин и Уайлдър срещу Паркър. Всички боеве ще се излъчват в България само на стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и абонамент). 

Заради мащаба на галавечерта, тя попада в графата "pay-per-view" и е на стойност 29.99 лева - най-ниската цена в света. Излъчването започва в 18:00 часа, като основните битки са в края. Повече подробности за събитието и абонаментните планове в DAZN вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички