"Денят на страшния съд" с Джошуа и Уайлдър: Само майстор може да познае 8-те победители - шансовете на всеки


"Денят на страшния съд" с Джошуа и Уайлдър: Само майстор може да познае 8-те победители - шансовете на всеки
Снимка: GettyImages

1867 0

Предстои ни изключително специално събитие, каквото не е виждано от години в бокса. На специална галавечер в Саудитска Арабия в действие ще видим световни шампиони, бивши световни шампиони, както и претенденти за световния връх. На ринга в Рияд ще се качат 16 от най-силните боксьори в момента в света, като мачовете ще са в няколко категории.

Разбира се, най-голям интерес предизвикват дуелите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Ей Джей ще премери сили с Ото Валин, който никога не е бил нокаутиран и сериозно затрудни Тайсън Фюри преди няколко години. "Бронзовия бомбардировач" пък ще се сблъска с друг бивш световен шампион - Джоузеф Паркър. И Джошуа, и Уайлдър са сериозни фаворити за победата, въпреки че се изправят срещу толкова коварни опоненти. Това показва и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Антъни Джошуа рискува много от кариерата си срещу Ото Валин

Коефициентът на efbet за това 32-годишният Ей Джей да победи Ото Валин е 1,28, докато ставката за фатална за кариерата на британеца загуба е 4,20. Джошуа има 26 победи (23 след нокаут) на професионалния ринг, но и три загуби - две от Олександър Усик по точки и една от Анди Руис след нокаут. Валин пък е с 26 успеха (14 с нокаут) и само едно поражение - от Тайсън Фюри през 2019 година.

Дионтей Уайлдър голям фаворит срещу Джоузеф Паркър в мача на бившите световни шампиони

В другото основно събитие от картата Дионтей Уайлдър е още по-сериозен фаворит за успеха. Коефициентът на efbet за успех в полза на американеца е 1,17, докато ставката за триумф за новозеландеца е 6,00. "Бронзовия бомбардировач" може да се похвали с цели 43 победи - 42 от които след нокаут! Той има и две поражения от Тайсън Фюри. Паркър пък е с 33 успеха на професионалния ринг (23 след нокаут) и три загуби.

Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър преди битката им

В останалите шест битки един срещу друг ще се бият Дмитрий Бивол (21 победи и 0 загуби) и Линдън Артър (23 победи и 1 загуба), Даниел Дюбоа (19 победи и 2 загуби) и Джарел Милър (26 победи и 0 загуби), Джей Опетая (23 победи и 0 загуби) и Елис Зоро (17 победи и 0 загуби), Филип Хъргович (16 победи и 0 загуби) и Марк Де Мори (41 победи и 2 загуби), Арсланбек Махмудов (18 победи и 0 загуби) и Агит Кабайел (23 победи и 0 загуби), както и Франк Санчес (23 победи и 0 загуби) и Джуниър Фа (20 победи и 2 загуби).

Коефициентите за "Денят на страшния съд"

В повечето от тях има ясно изразен фаворит, но се очакват и доста "изненади", тъй като един срещу друг се изправят твърде сериозни имена, за да е предрешен изходът. Ето коефициентите на efbet и за останалите дуели:

  • Даниел Дюбоа - Джарел Милър - 1,40 срещу 3,30;
  • Дмитрий Бивол - Линдън Артър - 1,04 срещу 17,00;
  • Джей Опетая - Елис Зоро - 1,07 срещу 12,00;
  • Арсланбек Махмудов - Агит Кабайел - 1,11 срещу 8,40;
  • Филип Хъргович - Марк Де Мори - 1,02 срещу 23,00;
  • Франк Санчес - Джуниър Фа - 1,07 срещу 11,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички