Транс: Нокаутът на Кубрат Пулев, поставил Франк Мир "на автопилот" с мощни бомби (ВИДЕО)


Транс: Нокаутът на Кубрат Пулев, поставил Франк Мир "на автопилот" с мощни бомби (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

54977 0

Кубрат Пулев направи истински фурор на революционния формат Triad Combat! Най-добрият български състезател по бокс бе безапелационен в представянето си и разби Франк Мир за секунди, записвайки един най-бързите нокаути в своята кариера.

Американецът опита да демонстрира своята тактика в самото начало на сблъсъка. Още преди мача той призна, че ще опита да го направи в такъв, който да не се води по правилата на бокса, защото не би имал шанс по тях и ще бъде разбит от Пулев.

Именно и заради това се започна с клинчовете. Българският представител обаче не се притесни изобщо и това не му повлия, като дори и при самите тях отговаряше на удари, които получаваше. В крайна сметка двамата бяха отделени веднъж, а след това Кубрат не позволи повече да се повтори.

Той намери на няколко пъти доста добре в главата Мир и видимо американският състезател започна да променя хода си. Всичко завърши с безпощадно кроше, с което Пулев тотално разклати опонента си. Той не се сгромоли на триъгълния ринг, а направи няколко крачки, като едва не падна.

Това предизвика доста коментари от сорта на това, че Кубрат е пратил Мир "в друго измерение" или в "транс". При финалните удари се забелязва и опит за ъперкът, който бе доста неточен. Ако и това оръжие от арсенала на българина бе намерило своята цел, едва ли Франк щеше да остане на крака.

Секунди след срещата българинът имаше възможността да изрази и своите впечатления от експресната си победа. Кубрат Пулев с огромен кеф отсече, че е бил прекалено бърз и прекалено добър!

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)?

"ПУЛЕВ МОЖЕШЕ ДА ГО УБИЕ" - БЕСНИ реакции след Кобрата - Мир 

ВИДЕО: ЧУДОВИЩНИЯТ НОКАУТ НА КОБРАТА

ПЪЛЕН ЗАПИС НА КУБРАТ ПУЛЕВ - ФРАНК МИР 

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА КОБРАТА СЛЕД НОКАУТА 

УДАРЪТ, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ЗАВЪРШИ ФАТАЛНО ЗА МИР (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички