Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кубрат Пулев? (ВИДЕО)


Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кубрат Пулев? (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

28063 0

Сериозен отзвук получава форматът "Триад Комбат" и най-вече бруталният нокаут, който Кубрат Пулев нанесе на Франк Мир. Родният боксьор записа едно от най-категоричните си представяния на ринга и, макар и в непознати води, успя да "приспи" рано-рано американския си опонент в дебюта си в спорта, представляващ микс от бокс и ММА. 

Най-бързият нокаут в историята на Кубрат Пулев? 

Безспорно бившият шампион на UFC нямаше никакви шансове срещу българския топ боксьор. От първия гонг беше ясно, че Кубрат Пулев е в много по-добра физическа форма, а допълнителната мускулна маса, която Кобрата беше развил специално за този двубой, си каза тежката дума рано-рано в мача. 

Мир не нанесе никакви поражения на Кобрата, докато боксьорът в тежка категория започна да налага своя опонент от първата секунда на двубоя. В крайна сметка 5 секунди преди края на рунда вече беше ясно, че Мир губи, след като се залюля на ринга в ъгъла и съдията нямаше как да остави мачът да продължи (нокаутът на Кубрат Пулев ВИЖТЕ ТУК). 

Заради по-късия формат на рундовете (2 минути), това означава, че Пулев е спечелил след 1 минута и 55 секунди. Официалната статистика сочи, че това е "изравнено" постижение за българина, който има подобно представяне преди 6 години (неофициално победата над Мир е втората най-бърза в кариерата на българина). 

Най-бързият успех на Пулев идва преди 6 години 

Около година след поражението от Владимир Кличко Кобрата се изправя срещу Морис Харис в Хамбург, Германия. Пулев вече е с нов треньор, нов стил и гладен за успехи, а американецът се изправя срещу него в момент, в който Кобрата отново е в топ форма. Логично, поражението на атлета от САЩ е доста тежко. 

1:12-13 секунди преди края на първия рунд Кубрат Пулев успя да го повали с брутален прав удар, който се оказва и последен в мача. Така победата е присъдена за Кобрата, а официалното време е 1:59 в първия рунд - това е официалното време, записано и след срещата с Франк Мир. 

Ето и видео от победата над Харис, докато нокаутa на Пулев срещу Мир вижте в линка

Вижте още: 

Първите думи на Кобрата след нокаута

Вижте великолепния пояс, който се озова на кръста на Пулев

ПОВТОРЕНИЕ: Пълният двубой на Пулев срещу Мир

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)?

"ПУЛЕВ МОЖЕШЕ ДА ГО УБИЕ" - БЕСНИ реакции след Кобрата - Мир 

ВИДЕО: ЧУДОВИЩНИЯТ НОКАУТ НА КОБРАТА

ПЪЛЕН ЗАПИС НА КУБРАТ ПУЛЕВ - ФРАНК МИР 

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА КОБРАТА СЛЕД НОКАУТА 

УДАРЪТ, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ЗАВЪРШИ ФАТАЛНО ЗА МИР (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички