Mamma Mia! Неточният ъперкът на Пулев, който щеше да прати Мир в болница (ВИДЕО)


Mamma Mia! Неточният ъперкът на Пулев, който щеше да прати Мир в болница (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Lap.bg, Getty Images

17063 0

Българинът Кубрат Пулев накара голяма част от любителите на бойните спортове да говори за него. Най-силният роден представител по бокс надделя по безапелационен начин над Франк Мир в експерименталния Triad Combat. Тяхната битка бе върхът от програмата, но приключи бързо-бързо.

Кобрата бе в ролята на малък фаворит, но все пак предварителните очаквания не бяха за чак толкова скоростна победа. 40-годишният боксьор завърши с много мощни попадения в главата, а НОКАУТЪТ на Пулев изпрати Мир в транс (ВИДЕО).

С наближаващия край на първия рунд българският състезател вкара много силни и опасни удари в главата на опонента, а още преди да бъде прекратена срещата изглеждаше сякаш американецът не се намира в адекватно състояние и залиташе.

Пулев бе в нещо като изчакваща позиция и не бе сигурен точно какво трябва да прави. В ММА при подобни случаи не дават и глъдка въздух за опонента и го довършват, за да няма възможност да се свести и да се върне в срещата.

Кубрат обаче сериозно намали темпото. За моменти спря да отправя удари, след това обаче имаше ситуация, при която замахна с дясната си ръка. Ъперкътът не попадна в брадичката на Мир, а сякаш това бе за добро, защото в противен случай положението за него можеше да стане далеч по-лошо.

Иначе самата среща започна с клинчове, което бе и планът на Мир. Всичко това бе нарушено с опасните попадения на българския представител. Ако сте пропуснали срещата, можете да гледате пълен запис на ЦЕЛИЯ двубой Пулев - Мир (ВИДЕО).

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)?

"ПУЛЕВ МОЖЕШЕ ДА ГО УБИЕ" - БЕСНИ реакции след Кобрата - Мир 

ВИДЕО: ЧУДОВИЩНИЯТ НОКАУТ НА КОБРАТА

ПЪЛЕН ЗАПИС НА КУБРАТ ПУЛЕВ - ФРАНК МИР 

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА КОБРАТА СЛЕД НОКАУТА 

УДАРЪТ, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ЗАВЪРШИ ФАТАЛНО ЗА МИР (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички