Участник в Triad Combat ужаси: Тази нощ някой боец може да умре


Участник в Triad Combat ужаси: Тази нощ някой боец може да умре
Снимка: Getty Images

2515 0

Американският ММА боец Майк Пери, бивша звезда на UFC, отправи страховито предупреждение преди събитието Triad Combat, което ще се състои в САЩ тази нощ. В него ще участва и българската звезда в бокса Кубрат Пулев, който ще се бие в съвсем нова дисциплина срещу ММА боеца Франк Мир. Пери пък ще се изправи срещу сънародника си Майкъл Сийлс.

Пери заяви, че се страхува да не би боец да умре по време на събитието, което смесва правилата за бокс и ММА, пише "The Mirror". Не стана съвсем ясно на какво почиват опасенията на 30-годишния спортист, но най-вероятно на новите правила, които тепърва предстои да осмислим.

По-късно Пери защити коментарите си в Instagram, където написа: "Може да не искате да говорите за смъртта, но тя е част от живота. Идеята да можеш да избираш как да рискуваш живота си прави живота толкова вълнуващ. Някои хора са мъртви, преди да умрат. Винаги съм живял пълноценно. Колкото повече рискуваш, колкото повече залагаш, толкова повече живееш". По-рано новото бойно събитие беше разкритикувано от мениджъра Еди Хърн - ето защо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички