"Пулев можеше да го убие. Абсурдно": Опустошителни реакции след Кобрата - Мир


"Пулев можеше да го убие. Абсурдно": Опустошителни реакции след Кобрата - Мир
Снимка: GettyImages/ колаж: Sportlive.bg

51533 0

Въпреки че Кубрат Пулев не е бил голяма притегателна сила за феновете на бойните спортове в САЩ, интересният му персонаж и новият формат "Триад Комбат" привлече огромна аудитория към неговия мач срещу Франк Мир, а социалните мрежи реагираха по много остър начин на нокаута на Пулев срещу бившия шампион в UFC

Както е известно, най-добрият ни боксьор беше главно действащо лице в новия спорт с елементи на бокс и ММА, като в края на първия рунд прати Мир в "страната на сънищата", макар че трябва да се признае на американеца, че успя да се задържи на крака, преди в крайна сметка съдията не прекрати срещата. Именно реакцията на Дан Миралиота (реферът на боя) беше една от основните теми на разговори. 

Пулев можеше да убие Мир, защо съдията заспа?

За никого не е изненада победата на Пулев, но феновете на бойните спортове полудяха по рефера, който беше длъжен да прекрати двубоя много по-рано, а Мир беше оставен на милостта на Кобрата. От своя страна, Пулев подходи като изключителен спортсмен и спря да удря опонента си много преди Миралиота да прекрати мача. 

"БОЖЕ! Дан искаше Франк да умре", написа в Twitter профила си Майк Джаксън, правист и фоторепортер. В този "дух" са и повечето реакции на това, което се случи на триъгълния ринг в Тексас. 

"Пулев с технически нокаут в първия ринг. Какво, по дяволите, правеше реферът", пише в един от най-споделяните "туитове" за вечерта. 

"Е, поне на Франк му беше платено за това. И какви изобщо чакаше Дан Миралиота??", гласи съобщение на друг потребител на мрежата. 

"Франк Мир беше тотално разрушен, макар и да остана на крака - реферът просто си седеше там и остави Мир да отнесе още един тежък удар, а след това го остави и да потанцува. Уау. Хората от "Трилър" ще оставят някой да пострада много сериозно. Мир не трябваше да е на ринга с Пулев", пък е един от най-точните коментари за случилото се в Тексас, като  

Мир беше в истинска опасност, но кой е изненадан? 

Сериозни критики отнасят и организаторите от "Трилър", най-вече за избора на Франк Мир за главно събитие - почти приключил кариерата си спортист, който пък да се изправи срещу един от най-добрите активни боксьори в тежка категория. 

"Обичам Франк Мир, но да поставиш боксьор със статистика 28-2, и единствените му загуби са от Кличко и Джошуа, срещу ММА боец с боксово минало 0-1 може да доведе до нечие убийство", гласи "туит" на един от големите ММА акаунти в Twitter. 

По темата се изказа не кой да е, но и един от най-известните бивши треньори и боксови анализатори отвъд Окена - Теди Атлас. 

"Какво друго можеше да стане?! От една страна е активен ТОП боксьор в тежка категория, докато от другата - стар, отказал се бивш шампион в UFC. Просто абсурдно", каза Атлас непосредствено след срещата. 

Под статията може да видите още интересни реакции от мрежата. Вижте ОЩЕ: 

Оправдания заваляха от страна на Мир след нокаута

Това ли е най-бързият нокаут в историята на Кобрата (ВИДЕО)

ПЪЛЕН запис на мача Пулев - Мир (ВИДЕО)

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички