Компанията на Еди Хърн оплю здравата Triad Combat и Thriller


Компанията на Еди Хърн оплю здравата Triad Combat и Thriller
Снимка: Getty Images

2621 0

Боксовият промоутър Еди Хърн коментира новия формат Triad Combat, който включва комбинация от бокс и MMA. Хедлайнерът на галавечерта в този нов спорт между Кубрат Пулев и Франк Мир предизвика и Хърн да изкаже мнението си за бъдещето на бойните спортове и работата на компанията-организатор Thriller.

"Не може да кажеш на това, че е противопоставяне. Честно, не бях чувал абсолютно нищо за това. Единственото, което видях, беше миналата вечер. Видях един плакат, където стоеше Кубрат Пулев. Нямах идея какво е това и аз работя в бокса, така че това не е добър знак", каза Хърн пред Mirror.

Изпълнителният директор на компанията на Хърн Matchroom Boxing Франк Смит също заяви, че е няма никаква информация за това събитие. "Дори не знаех. Мислех че е на друга дата. Мисля че е различно с този триъгълен ринг или нещо такова. Желая им успех".

Смит добави, че според него Thriller не са истински промоутъри. "Те организират концерти и подобни неща. Не вярвам да са ни конкуренти. Нашата работа е че ние сме глобалният номер 1 промоутър, тази година ще организираме 44-45 шоута в осем различни държави", каза още Смит.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички