Безценно: Лъскавият колан-бижу, получен като награда от Пулев след боя над Мир (ВИДЕО)


Безценно: Лъскавият колан-бижу, получен като награда от Пулев след боя над Мир (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4963 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев откри нова глава в своята богата кариера. Той се впусна в експеримента Triad Combat, като го стори по повече от впечатляващ начин срещу Франк Мир. Кобрата надделя над опонента си още в първия рунд.

Техният мач бе "черешката на тортата" за тази очаквана с голям интерес вечер в Тексас, САЩ. Всичко дори сякаш приключи твърде бързо за зрителите, които тъкмо бяха станали свидетели на началото на срещата между двамата най-тежки, а малко след това и на края.

Както е известно, успехът няма да бъде причислен към професионалните показатели на 40-годишния Пулев в бокса. Той не се състезава за някои от познатите колани в най-тежката категория на този спорт, а за специален такъв от Triad Combat.

След срещата Кобрата първо се загърна с българското знаме. След това обаче му бе връчен въпросният колан-бижу. Родният състезател бе повече от доволен да го вдигне победоносно над главата си и го стори с широка усмивка.

Самият колан не бе особено голям на размери. Лъскавият нов атрибут на Пулев е позлатен, в центъра му пише Triad Combat, а над надписа има и поставен триъгълник в червено, който символизира и своеобразния ринг, който бе измислен за събитието.

Секунди след срещата българинът имаше възможността да изрази и своите впечатления от експресната си победа. Кубрат Пулев с огромен кеф отсече, че е бил прекалено бърз и прекалено добър!

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички