Съдията на Пулев - Мир се оправда с Кобрата за закъснялата си реакция


Съдията на Пулев - Мир се оправда с Кобрата за закъснялата си реакция
Снимка: Lap.bg

13968 0

Само един рунд бе необходим на Кубрат Пулев, за да запише първата си победа в новия формат Triad Combat. Кобрата се справи с лекота с бившия боец в UFC Франк Мир, като го прати в несвяст с брутална серия от удари. Срещата можеше да завърши дори по-тежко за Мир, ако Кубрат не беше проявил милост.

След серия от удари от страна на Кобрата Франк Мир започна да се поклаща на ринга, като бе видимо, че не е в състояние да продължи битката. Въпреки това реферът на срещата Дан Миралиота не прекрати веднага битката, а изчака няколко секунди, в които Кубрат можеше да причини много сериозни щети на съперника си.

НЕТОЧНИЯТ ЪПЕРКЪТ НА ПУЛЕВ, КОЙТО ЩЕШЕ ДА ПРАТИ МИР В БОЛНИЦА (ВИДЕО)

Българинът обаче видя, че Мир е в неадекватно състояние и го пощади, като не продължи да го налага с удари. Пулев очакваше да бъде сложен край на мача, но той дойде едва когато българският боксьор се приближи към Мир за нови удари. След мача мнозина разкритикуваха съдията на мача за закъснялата му реакция да прекъсне битката.

Миралиота обаче оправда действията си с Кубрат, който в един момент е спрял да се бие. Реферът изчаквал Кобрата да се приближи към съперника си за нови удари, за да постави рамото си пред българина и да има основание да спре мача. Дотогава обаче той изчаквал и наблюдавал какво е състоянието на Мир и дали ще има подобрение.

ВИДЕО: ГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ДВУБОЙ МЕЖДУ КУБРАТ ПУЛЕВ И ФРАНК МИР

"Чаках Пулев да се приближи и това щеше да направи работата ми много по-лесна, защото в момента, в който той щеше да тръгне напред, щях да го блокирам с лявото си рамо и да предпазя Мир от още удари. Но той не направи крачка и аз продължих да гледам Мир", сподели Миралиота.

"Мир нито падна на колене, нито вдигна отново ръцете си, така че когато Пулев направи леко движение напред, аз веднага се намесих. Беше много лесно", добави още Миралиота, оправдавайки реакцията си с действията на Кубрат Пулев.

Заради закъснялата реакция на съдията Кубрат Пулев на практика сам спаси живота на Мир - вижте (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички