Кубрат Пулев разкри странната причина да победи толкова бързо Франк Мир


Кубрат Пулев разкри странната причина да победи толкова бързо Франк Мир
Снимка: Lap.bg

3869 0

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев призна, че е изненадал и себе си с бързия нокаут, с който победи Франк Мир на събитието Triad Combat в САЩ вчера сутринта. Кобрата надви американеца с технически нокаут още в първия рунд.

"Не очаквах толкова бърза победа, защото той се бе подготвил, добър боец е, шампион на ММА. Не беше лесно, защото самият спорт е нов и не знаеш как ще се развият нещата. Но аз бях прекалено бърз за него и той не можа да види десния прав, който му нанесох", коментира боксьорът в предаването "Тази събота и неделя" по bTV.

"Този десен прав го тренирах много, тъй като имах контузия в дясното рамо и ми се налагаше да тренирам десен прав, за да се заздрави рамото. Спортът е по-различен и нямаше как да подценя ситуацията. Затова се подготвях здраво. Благодаря на Багата, с когото тренирахме клинчовете. Направихме няколко спаринги с него и с други бойци, но българинът си е българин", каза още Пулев. След мача направи впечатление как той се отнесе към противника си - подробности и видео можете да откриете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички