Специалният човек, когото Антъни Джошуа ще иска да впечатли срещу Джърмейн Франклин


Специалният човек, когото Антъни Джошуа ще иска да впечатли срещу Джърмейн Франклин
Снимка: Getty Images

2363 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа в Лондон няма да се излъчва от българските канали - традиционни или платени. Все пак има начин да наблюдаваме случващото се в Лондон - гледайте мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

В сериозна част от пресконференцията на Антъни Джошуа и Джърмейн Франклин преди очаквания с голям интерес между тях сблъсък направи впечатление начинът, по който британецът говори за един човек. Става въпрос за новия му треньор Дерик Джеймс.

Джошуа на няколко пъти подчерта, че иска да увери Джеймс, че не си е загубил времето, докато го обучава. Той се изказа много ласкаво за специалиста, като на няколко пъти акцентира, че има феноменален набор от знания.

"Уважавам Дерек изцяло и вярвам във всяко нещо, което казва. Когато си ученик на играта, има някои пъти, в които може да си на същото ниво като хората, с които говориш за бокс. Но когато говоря с Дерик и очевидно му задавам някои въпроси... знанията му са феноменални.

Знанията, които ми дава, наистина са много, много добри. Честно. Мисля, че Дерик е един от най-добрите хора, с които съм говорил за бокс. Оценявам времето, което е вложил с мен. Нямам търпение да му покажа, че не си е похабил времето с този проект" - сподели Джошуа. Разберете и кой друг ще се бие на бляскавата галавечер Джошуа - Франклин.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички