Ще излъчи ли българска телевизия сблъсъка Пулев - Джошуа?


Ще излъчи ли българска телевизия сблъсъка Пулев - Джошуа?
Снимка: Guliver/GettyImages

70078 0

Една от най-големите теми в последните дни и седмици е свързана с това кой ще излъчва битката Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Както е известно, на 12.12 в лондонската зала "Уембли" двамата се изправят в сблъсък, който ще определи следващия световен шампион на 4 федерации - WBA, WBO, IBF и IBO. Боят най-накрая ще се осъществи, след като през 2017 година Пулев получи контузия, а заради Covid-19 мачът беше пренасрочен за декември. 

За радост на българските фенове, битката Пулев - Джошуа ще бъде излъчена на територията на България чрез платформата за стрийминг на спортни събития - DAZN. Тя държи правата за пряко предаване на двубоя и по информация на Sportlive.bg ще е единствената медия, която ще предава мача в България. 

Нито една българска телевизия не се е сдобила с правата за излъчване на мача на Пулев за световната титла (засега, и не се очаква това да се промени). Oт DAZN вече са подготвили и български коментар за мача. Това означава, че българските фенове ще можем да гледаме Пулев - Джошуа с регистрация и абонамент в DAZN. За разлика от цените на Острова обаче, ще може да следим битката, всички събития около нея (пресконференции, анализи, интервюта, кантар) и още 2 двубоя (с участието на Канело Алварес и Генади Головкин) срещу сумата от 2.99 лева за целия месец. 

За да се запознаете с показано стъпка по стъпка за регистрация и абонамент в DAZN последвайте линка!

Регистрирай се в DAZN тук

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате! 

Още по темата: 

  • Ето как да гледаме Пулев - Джошуа
  • 5 причини за абонамент в DAZN
  • Историята на съперничеството на Пулев и Джошуа
  • Етикети:
    Sportlive.bg

    ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


    виж всички

    Още по темата


    Timeout


    виж всички
    Избрано от ТЕНИС

    Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

    Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

    Реклама
    Най-четени новини

    виж всички