Кубрат Пулев посочи защо е толкова уверен в победата срещу Антъни Джошуа


Кубрат Пулев посочи защо е толкова уверен в победата срещу Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

1981 0

Кубрат Пулев обеща, че феновете ще видят нова негова версия на ринга в събота, тъй като той планира да се възползва от "грешките" на Антъни Джошуа, за да стане първият в историята българин, коронясан за световен шампион в тежка категория.

"Виждаме много грешки в представянето на Антъни", казва Пулев. - Мисля, че слабите му страни не са претърпели промяна", заявява българинът, цитиран от "Мирър".

"Най-важното е как ще се представя аз. В момента се чувствам много силен. Ще видим как ще се бие Джошуа. Не знам какво да очаквам от него, но за мен няма значение, категоричен е Кобрата. - Битката не е само лично моя, а е за цяла България. Никой от моята страна не е бил шампион в тежка категория на света досега. Българските фенове ще бъдат наистина щастливи, ако успея да спечеля".

Регистрирай се и гледай Пулев - Джошуа в DAZN тук!

За Пулев победата би означавала нещо повече от това просто да постигне собствената си мечта и да направи страната си горда. "Това беше мечтата на покойния ми баща, обясни той. "Ето защо аз и брат ми сме тук. Неговото желание беше да има синове и те да станат шампиони по бокс. И сега това вече се случва. Той поглежда отгоре и съм сигурен, че е щастлив. Иска да спечели в събота вечер заедно с мен", признава емоционално българинът. А ето защо Джошуа обясни, че уважава Кубрат. 

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия!

Превод: Тодор Беленски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички