Джошуа: Уважавам Кубрат Пулев заради... Кличко


Джошуа: Уважавам Кубрат Пулев заради... Кличко
Снимка: Instagram

3836 0

Световният шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория Антъни Джошуа отново говори за своя следващ съперник на ринга Кубрат Пулев. Двамата се изправят един срещу друг на 12 декември, а залогът са всичките ценни трофеи на британеца. Джошуа отново показа уважение към своя противник, което е типично за него, тъй като звездата не е любител на грубото отношение към своите съперници.

"Уважавам Кубрат. Не като човек, тъй като не го познавам, а като боец, защото той се боксира с Владимир Кличко през 2014 година. Да, Пулев загуби с нокаут, но не се уплаши да се изправи срещу топбоксьор", заяви Джошуа пред "Yahoo Sports".

Регистрирай се и гледай Пулев - Джошуа в DAZN тук!

"Въпреки че в неговата визитка няма други гръмки имена, той е претендент за титла, която спечели срещу Райдъл Букър, Кевин Джонсън, Богдан Дину и Хюи Фюри", допълни британската боксова звезда. А какво предупреждение отправи Антъни към Кубрат тези дни вижте в този материал.

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички