Ще излъчи ли българска телевизия боксовия сблъсък Джошуа - Усик?


Ще излъчи ли българска телевизия боксовия сблъсък Джошуа - Усик?
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

24264 0

Часове ни делят от най-големия боксов сблъсък в тежка категория за 2021 година: Антъни Джошуа срещу Олександър Усик. Девет месеца след мача с Кубрат Пулев световният шампион Джошуа отново се качва на ринга, за да защити статута си на най-добър в дивизията. Негов съперник е 34-годишен украинец, който дебютира в тежка категория едва преди две години.

След като покори полутежка категория, в края на 2019-а Олександър Усик се насочи към най-тежките. Украинецът дебютира срещу Чаз Уитърспун, а след това победи и опитния британски боксьор Дерек Чисора. След само два мача в тежка категория Олександър Усик стигна до мач за световната титла, макар и като резервен вариант.

Антъни Джошуа предпочиташе да се боксира с Тайсън Фюри в мач, който да определи абсолютния шампион в дивизията, но Циганския крал трябваше да даде реванш на Дионтей Уайлдър, с когото на 9 октомври ще се изправят един срещу друг за трети път. 

Голямата въпросителна преди сблъсъка между Джошуа и Усик е дали мачът ще бъде предаван по българска телевизия. Битката за световната титла в тежка категория обаче няма да бъде излъчван в българския телевизионен ефир. Правата за излъчване на Джошуа - Усик са притежание на стрийминг платформата DAZN, която предаваше и мача на Кубрат Пулев срещу Джошуа.

Това означава, че ще можете да гледате Джошуа - Усик в DAZN. Това си има и своите предимства, за които можете да прочетете ТУК. За да гледате битката между Джошуа и Усик, трябва да се регистрирате в DAZN и да се абонирате за един месец на цената от 2.99 лева. Какво още можете да гледате в DAZN за тази символична цена, вижте в този материал.

За да разберете как да се регистрирате за Джошуа - Усик в DAZN, последвайте този линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички