Освен Джошуа - Усик: Какво още можете да гледате в DAZN за 2.99 лева?


Освен Джошуа - Усик: Какво още можете да гледате в DAZN за 2.99 лева?
Снимка: DAZN

5296 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа отново се качва на ринга тази събота, когато ще трябва да брани поясите си срещу задължителния претендент Олександър Усик. Близо девет месеца след победата си над Пулев Джошуа отново ще се боксира, макар и не срещу мечтания му съперник за обединяването на поясите в дивизията Тайсън Фюри.

Както вероятно вече сте разбрали, битката Джошуа - Усик ще се излъчва в DAZN. Стрийминг гигантът, който проби в България за мача на Кубрат Пулев срещу Джошуа, отново привлича почитателите на бокса за поредното боксово зрелище в тежка категория. DAZN държи правата за излъчване на битката между Джошуа и Усик, което означава, че всеки, който иска да гледа боксовия мач, трябва да се регистрира в приложението им.

Ако имате регистрация в DAZN от мача на Пулев с Джошуа, то вероятно помните цената за едномесечен абонамент - 2.99 лева. Тя остава непроменена и до днес: ако си подновите абонамента или се регистрирате сега за първи път, вие ще заплатите еднократно 2.99 лева за абонамент с продължителност един месец, който след това можете да прекратите по всяко време (тоест няма да ви се начисляват допълнителни такси).

На цената от 2.99 лева вие ще получите достъп до цялото ексклузивно съдържание на DAZN. Платформата, която е лидер в бойните спортове, има богат набор от документални филми, боксови мачове от наши дни и от миналото, интервюта и други. Пълно ревю на DAZN ще намерите ТУК.

В боксовия архив на DAZN ще намерите над 200 битки от миналото, сред които емблематични мачове като този между Антъни Джошуа и Владимир Кличко от 2017 година, когато двамата сътвориха невероятно шоу с куп зрелищни удари. Там са и мачове на непобедимия Флойд Мейуедър, както и такива на Мани Пакиао (линк за регистрация в DAZN).

В DAZN можете да гледате съдържание и извън бойните спортове. В приложението ще намерите интересни документални филми както за Антъни Джошуа, така и за великия Роналдо (Феномена), футболния мениджър Жозе Моуриньо, легендарния мотоциклетист Марк Маркес. Всичко това и още много съдържание ще можете да гледате на цена от 2.99 лева. Защо още си заслужава да се регистрирате в DAZN, вижте ТУК!

ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В DAZN, ПОСЛЕДВАЙТЕ ТОЗИ ЛИНК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички