Зрелището Джошуа - Усик и още 3 плюса да се регистрирате в DAZN


Зрелището Джошуа - Усик и още 3 плюса да се регистрирате в DAZN
Снимка: DAZN

4224 0

Остават броени дни до мача за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. В събота вечер световният шампион Джошуа отново ще се качи на ринга в опит да запази статута си при най-тежките, докато украинският му съперник ще направи всичко по силите си да наследи успехите на неговите легендарни сънародници - братята Виталий и Владимир Кличко.

Както вече вероятно сте разбрали, сблъсъкът Джошуа - Усик ще се излъчва в стрийминг платформата DAZN. Това означава, че всеки почитател на бокса, който иска да гледа на живо битката за световната титла, ще трябва да си направи регистрация в DAZN (ако няма) или да поднови абонамента си. Припомняме, че DAZN излъчваше и битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа през декември, която завърши с победа за британеца.

Тези от вас, които са се регистрирали в DAZN за мача на Кубрат Пулев, вероятно са наясно с предимствата, които дава стрийминг платформата на своите потребители. За тези, които не са толкова запознати с DAZN, представяме няколко от предимствата на стрийминг услугата, заради които си заслужава да се регистрирате (линк за регистрация в DAZN).

1. Сблъсъкът Джошуа - Усик: НА ЖИВО в DAZN

Безспорно битката за световния връх в тежка категория е причина №1 да се регистрирате в DAZN точно сега. Това е единствената платформа в България, която има права да излъчва сблъсъка между Джошуа и Усик. Мачът се очертава да бъде изключително зрелищен и вълнуващ, защото един срещу друг се изправят двама много качествени боксьори със сериозни умения на ринга.

Джошуа и Усик демонстрират взаимно уважение, като липсват излишните циркове преди мача, характерни за други, по-колоритни боксьори. Това предполага, че ще гледаме качествена битка, доближаваща се до тази между Джошуа и Владимир Кличко през 2017 година, когато двамата сътвориха мъжка битка и излючително зрелище за публиката. Ако искате да се насладите на мача от първата до последната секунда, то DAZN е вашето място. 

2. Високо качество на ексклузивно ниска цена

В България все повече стрийминг платформи набират популярност, като най-предпочитана се оказва Netflix. Що се отнася до спорт и конкретно бокс, то едва ли ще намерите по-добра стрийминг услуга от DAZN. Компанията е лидер на пазара и предоставя ексклузивно боксово съдържание, което не можете да намерите никъде другаде.

Освен това качеството на картината е от възможно най-висок клас, което позволява на зрителите да се насладят на изключителни кадри, пренасящи ги на една ръка разстояние от най-добрите боксьори в света. През последните години много боксови зрелища струваха купища пари на зрителите, докато сега DAZN предлага едномесечен абонамент за символичната цена от 2.99 лева.

3. Удобствата, които предлага DAZN

Забравете за традиционните канали, по които сте гледали бокс до момента. Бъдещето на индустрията вече е в стрийминг платформи като DAZN, които предлагат ексклузивно съдържание където и да се намирате. Дори и да не се намирате вкъщи пред телевизора, то винаги можете да отворите DAZN през телефон, таблет, компютър. С DAZN спортът вече ще ви бъде на един клик разстояние.

4. Богат набор от боксово съдържание

Регистрирайки се в DAZN, вие не просто ще изгледате битката между Джошуа и Усик. Вие ще можете да проследите отблизо всяка тяхна крачка преди и след сблъсъка - всички интервюта, подготовката им за двубоя, емоциите и трудностите, през които преминават за този мач. С регистрация в DAZN вие ще можете да погледнете на бокса от съвсем различен ъгъл.

Нещо повече - абонирайки се за 1 месец на цената от 2.99 лева, вие ще имате достъп до цялото ексклузивно съдържание на DAZN. Това означава, че ще можете да гледате всичко, което е налично в платформата. В DAZN ще намерите интересни документални филми, още боксови битки, както и да си припомните легендарни мачове, останали в историята на бокса.

СТЪПКА ПО СТЪПКА: КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ДЖОШУА - УСИК В DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички