Редки кадри от 1982-ра: Мощта и яростта на 16-годишния Майк Тайсън (ВИДЕО)


Редки кадри от 1982-ра: Мощта и яростта на 16-годишния Майк Тайсън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

46053 0

Майк Тайсън е един от най-великите боксьори за всички времена, а освен това е и един от хората, които са имали най-силни и мощни удари при най-тежките в този спорт. Железния Майк става безспорен световен шампион още на 20 години.

Това се случва през 1986-а година, когато нокаутира Тревър Бербик. И до днес - Тайсън е най-младият световен шампион при най-тежките в бокса - в цялата история. Неговата изключителна мощ при ударите обаче възниква дори в още по-ранните му години.

В социалните мрежи популярност набират редки кадри, които потвърждават това. Те са от 1982-ра година (4 години преди да стане световен шампион), а на тях "най-лошият човек на планетата" е едва на... 16 години.

На видеото той се боксира срещу Уинстън Бент във финалите на Емпайър Стейт Геймс, които се провеждат в Ню Йорк. Майк Тайсън тотално доминира над своя опонент и е видима разликата между двамата във всеки един аспект от този спорт.

В крайна сметка Железния Майк печели битката в третия рунд, когато нокаутира вече изялия много бой Бент, който не успява да се задържи на краката си и завършва на земята. Можете да видите всичко това на кадрите по-долу в материала.

"ЩОМ РАЗБРАХ, ЧЕ БРАД ПИТ СПИ С ЖЕНА МИ...": МАЙК ТАЙСЪН РАЗКАЗВА (ГАЛЕРИЯ)

Важно доуточнение е, че профилът, който е качил видеото, е написал, че Майк Тайсън е на 14 години на съответните кадри, но всъщност възрастта на легендарния боксьор тогава е 16 години.

Разбира се, една от другите отличителни черти на Железния Майк винаги е била склонността му към скандални прояви. Можете да си припомните как Майк Тайсън тотално превъртя на интервю и започна да псува водещия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички