Боб Аръм срина Джошуа: Не е на нивото на Фюри, Уайлдър и Усик


Боб Аръм срина Джошуа: Не е на нивото на Фюри, Уайлдър и Усик
Снимка: GettyImages

11863 0

Известният промоутър Боб Аръм, който работи известно време и с Кубрат Пулев, разкритикува Антъни Джошуа след няколкото загуби, които допусна в кариерата си. На бившия световен шампион му предстои битка с Ото Валин този месец.

Според американеца Джошуа може да загуби, тъй като в мачовете с Олександър Усик и по-рано с Анди Руис е показал слабите си страни на света.

"Нямаше последователност в представянето му напоследък и той не показа способността да отвърне на опонента си. Ето защо Усик успя да го победи два пъти, въпреки че е много по-малък", заяви Аръм, цитиран от "Boxing News 24/7".

"Джошуа не е на нивото на Фюри, Уайлдър или Усик. Усик напълно го изложи", допълни промоутърът. Ето как можете да гледате битката между Джошуа и Валин. 

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и "Денят на Страшния съд" в DAZN

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички