Джошуа призна какъв изход на боя с Валин гони и обяви: Искам пак да съм световен шампион


Джошуа призна какъв изход на боя с Валин гони и обяви: Искам пак да съм световен шампион
Снимка: GettyImages

2188 0

Бившият световен шампион на WBA, WBO и IBF - Антъни Джошуа, призна, че очаква битката му с шведа Ото Валин да е трудна. Двамата ще премерят сили в мегашоу на 23 декември в Ел Рияд, Саудитска Арабия.

"Искам да спечеля. За друго не мисля. Знам, че ще бъде много трудно. Разбирам, че това е много сериозно предизвикателство. Но съм събран и концентриран. Ще направя битката толкова трудна, колкото искам, или толкова лесна, колкото искам. Но за това трябва да останете фокусирани", заяви британецът, цитиран от iFL TV.

"Ако се подведа по целия този шум, тогава предстоящата задача става много по-сложна. Затова съм изключително концентриран и мисля само за това, което трябва да направя на ринга, за да спечеля", допълни той.

Джошуа бе запитан и за Дионтей Уайлдър, който в същата гала ще се бие с Джоузеф Паркър. Ако американецът и Ей Джей победят, ще бъде организирана битка между тях двамата.

"Когато Ви чуя да казвате това, се съсредоточавам още повече върху Валин. Ето с какво е пълна главата ми в момента. И така трябва да бъде. И главата, и духът са концентрирани в борбата.

Сега просто физически стоя до Вас и отговарям на въпроси. Но психически съм на друго място. Искам отново да стана световен шампион. Затова основната ми задача е да се върна към предишния фокус", обясни бившият шампион и призна, че иска да нокаутира шведа. Наскоро Уайлдър опита да засегне Джошуа. 

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и "Денят на Страшния съд" в DAZN

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички