Защо да изберем DAZN?


Защо да изберем DAZN?
Снимка: dazn.com

8117 0

Стрийминг услуга DAZN (да зоун) вече е в България и, както вече ви информирахме, именно тя ще излъчи срещата Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, към която са насочени милиони погледи не само в България, но и цял свят. 

Безспорно едно от предимствата на новата услуга у нас е в цента (2.99 лева месечен абонамент - регистрирай се тук), като освен зрелището между българина и британеца за световната титла, платформата ще излъчи и много други боксови дуели през декември, както и през цялата 2021 година. 

За коментар по темата за новата услуга в България потърсихме бокс коментатора и анализатора Огнян Георгиев, благодарение на когото ще се насладим на български коментар за срещата Пулев - Джошуа. Той в момента е в Мюнхен, откъдето заедно с Камен Петров ще отразят срещата. И самият Огнян разкри стойността на предложението на DAZN за България. 

"По-различното (в сравнение с телевизията) е, че трябва да се направи регистрация, включваща месечен абонамет, който в момента е на цена от 3 лева. Само за сравнение, в Щатите цената на този абонамент е 20 долара, а във Великобритания само тази гала вечер – Пулев-Джошуа – струва 25 паунда (тя ще бъде излъчена от Sky Sports", каза Георгиев пред Sportlive.bg

"Тук обаче, ще имаме възможност да гледаме още няколко готини гала вечери до края на месеца с участието на Генади Головкиn, Канело Алварес и много други. DAZN взимат най-доброто от световния бокс, всичките гала вечери на Matchroom, имат документални филми за водещите боксьори и ценния за всеки боксов фен богат архив от легендарни мачове. Там можем да гледаме най-добрите мачове на Мейуедър, Оскар де ла Оя и много други водещи имена", каза още той пред нашата медия. 

С още от предимствата на приложението може да се запознаете в подробното ревю на DAZN, което ще намерите, ако последвате линка. Освен легендарни мачове, в сайта можете да намерите още много любопитни предавания, ексклузивни интервюта, късометражни филми "зад кулисите" на двубоите (озаглавени RAW), и много други продукции. 

Самият двубой между Пулев и Джошуа ще е наличен още на английски и испански, а прякото излъчване на галавечерта ще започне точно в 20:00 часа българско време. Можете да се запознаете подробно стъпка по стъпка как да направите регистрация в DAZN, следвайки линка. 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички