Завръщането на Антъни Джошуа: Само един начин да гледаме зрелището (ВИДЕО)


Завръщането на Антъни Джошуа: Само един начин да гледаме зрелището (ВИДЕО)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

7140 0

След като изгуби титлите си от Олександър Усик, за Антъни Джошуа идва "нова зора". Бившият шампион в тежка категория започва ново изкачване към върха в професионалния бокс и пътят му стартира в Лондон тази събота (01.04), където в зала "O2 Arena" ще срещне Джърмейн Франклин в мач, който може да сложи край на кариерата му. 

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Галавечерта в Лондон е кръстена символично "A new dаwn" (бел.ред - Нова зора), като идеята е да бележи новото начало за Ей Джей. Франклин обаче не е опонент, който може да бъде подценяван, тъй като има само едно поражение до момента в кариерата си. 

DAZN - единствената платформа, която ще излъчи Джошуа - Франклин 

Следващите поне 3 двубоя на Антъни Джошуа ще бъдат излъчени в България със сигурност, но не и по традиционните канали. Галавечерта в Лондон, цялата бойна карта и всички събития преди, по време и след битката, ще можем да гледаме в стрийминг платформата DAZN - тя е налична за всяко устройство и, дори да не гледате двубоя на живо, можете да го гледате на запис по всяко време (регистрация в DAZN тук). 

DAZN ще излъчи завръщането на Антъни Джошуа на ринга

Както е известно, приложението за спорт на живо стартира у нас през декември 2020 година с мегабитката на Кубрат Пулев срещу Ей Джей, която беше загубена от родния представител с нокаут в 8-ия рунд. Оттогава насам, компанията добави огромно съдържание за своите български потребители, включително футбол, баскетбол, голф и редица други спортове на живо, както и много документални филми на тема спорт. 

В четвъртък, петък и събота Sportlive.bg ще има специално предложение за своите читатели за предстоящия двубой, така че не пропускайте да четете специалната секция в сайта, посветена на двубоя Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички