Журналист от САЩ: Ако Пулев бе победил Джошуа, мачът трябваше да се разследва!


Журналист от САЩ: Ако Пулев бе победил Джошуа, мачът трябваше да се разследва!
Снимка: Gulliver/Getty Images

31089 0

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев получи неочаквана критика от американски журналист. Кобрата беше характеризиран от въпросния човек в негова статия за Антъни Джошуа, в която се говори за нуждата от увереност за британеца.

Журналистът, който критикува Пулев, се казва Кевин Йоле, а коментарът му е направен за "Yahoo Sports". Йоле отразява бойни спортове от 1970 година насам, а е и носител на награда за кариерни постижения в боксовата журналистика.

"Антъни Джошуа трябва да намери своята увереност, тъй като натискът върху бившия шампион се увеличава след трите загуби в последните години.

Той издуха Кубрат Пулев, но това беше почти нагласена битка. Той е толкова по-добър и надарен от Пулев, че ако беше загубил срещу него, щеше да се наложи разследване", написа Йоле.

Както е известно, Кобрата премери сили с Джошуа през 2020 година, но загуби с нокаут в 9-ия рунд. Това бе втората загуба в професионалната кариера на българина. А ето кое информационно издание похвали Кубрат за представянето срещу Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички