Преди мача с Франклин: Джошуа назова 3-ма, с които иска да се бие в кариерата си


Преди мача с Франклин: Джошуа назова 3-ма, с които иска да се бие в кариерата си
Снимка: Getty Images

5068 0

Най-интригуващата битка до момента в света на бокса през 2023-та е след няколко дни. Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин е големият дуел, който всички очакват. Той ще се състои в столицата Лондон - в зала "О2 арена".

Бившият световен шампион е в серия от две загуби, след като бе победен на два пъти от Олександър Усик, който отне и титлите му. Преди сблъсъка срещу американския си опонент, Джошуа изброи три имена, срещу които би искал да се изправи.

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа е в събота вечер, като българска телевизия няма да излъчи зрелището от Лондон. Все пак в България има начин да станем свидетели на зрелището - гледай мача на Антъни Джошуа срещу Франклин тук!

Джошуа иска да се бие срещу Фюри, Уайлдър или Джойс

Любопитното е, че сред тях не спомена Олександър Усик, срещу който така и не успя да запише победа. Ей Джей е признал пред репортери на Острова, че иска да срещне Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър и Джо Джойс.

От години се говори за голяма битка между Джошуа и Фюри и сякаш това е най-исканият от феновете дуел, но така и не се е осъществил за момента. Промоутърът Еди Хърн иска да изправи Джошуа срещу Фюри, ако се справи с Франклин.

Едно е сигурно - ако победи Джърмейн Франклин потенциални сблъсъци и с тримата, с които иска, са напълно възможни. Евентуално поражение от американеца обаче вероятно ще затвори някои врати за Ей Джей.

Самият Хърн призна, че двубой срещу Фюри е напълно осъществим за Джошуа. "Всичко е въпрос на тайминг. Ако Ей Джей победи в уикенда и Фюри няма опонент, а Джошуа също няма...". Вижте и как Антъни Джошуа прикани Тайсън Фюри да го предизвика на бой.

Предстоящата галавечер е важна за Джошуа и бъдещите му планове. Тя ще може да бъде наблюдавана в България само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички