Кубрат Пулев с аркада над окото дни преди битката с Антъни Джошуа?


Кубрат Пулев с аркада над окото дни преди битката с Антъни Джошуа?
Снимка: Guliver/GettyImages

3825 0

Видео интервю на Кубрат Пулев породи сериозни притеснения сред феновете му, след като над лявото око на боксьора се забеляза подутина. Кобрата говори пред YouTube канала на "Matchroom" преди големия сблъсък с Антъни Джошуа на 12 декември, а мнозина отчетоха, че мястото около веждата изглежда третирано.

Появиха се съмнения, че Кубрат е получил аркада над лявото око, което може да бъде сериозна пречка за двубоя му с Джошуа, особено ако бъде отворена. Става въпрос за същото око, което пострада тежко в мача му с Богдан Дину през март 2019 година.

Според олимпийския шампион Петър Лесов, който е бивш треньор на Пулев в националния отбор отпреди години, подутината вероятно е аркада. "Видях кадрите, изглежда сякаш е аркада. Когато се видяхме по време на тренировките в комплекса „Диана“, той нямаше такива следи около окото. Доколкото виждам от кадъра, мястото сякаш е залепено, а не шито, но затова може само да гадаем. Ако наистина е така, това не е добре и представлява заплаха. Прави го уязвим", коментира Лесов пред "Мач Телеграф".

Регистрация в DAZN - как да се абонираме за Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

"Все пак, ако има нещо, то Пулев разполага с най-добрия кътмен – Руди Ернандес. Има още няколко дни до двубоя. Сигурен съм, че в щаба на нашия боксьор ще вземат мерки. Има си медикаменти, които правят кожата по-мека и съответно намаляват риска от кървене при удар. Казах му на Кубрат да държи и двете ръце горе, а не да сваля лявата при десния прав примерно. Предполагам, че така се е получила аркадата сега – по време на спаринг, най-вероятно в „Спортпалас", допълни Петър Лесов.

Наскоро треньорът на Пулев Ули Вегнер коментира, че понякога трябва да слага "спирачки" на тренировъчната амбиция на Кобрата (подробности четете тук).

ВСИЧКИ НОВИНИ ОКОЛО СБЛЪСЪКА КУБРАТ ПУЛЕВ - АНТЪНИ ДЖОШУА СЛЕДЕТЕ ТУК

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички