Кътменът, сътворил чудо в последния мач на Кобрата, отново ще е в ъгъла на българина

Рано в неделя сутрин Кубрат Пулев ще излезе отново на ринга след 9-месечно отсъствие. В поредната гала вечер в световния бокс в САЩ Кобрата изправи срещу представителя на домакините Райдъл Букър. Това ще е втора среща на Кобрата отвъд Океана, като този път ще се проведе във Фресно, Калифорния, пред около 11 хиляди зрители.

Освен с германския си треньор Ули Вегнер, Пулев работи от известно време насам и с американски треньор, който за първи път ще застане в ъгъла му по време на мача с Букър.

12 шева са били необходими, за да бъде зашита раната на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев постигна една от най-драматичните си победи тази нощ в Коста Меса. Богдан Дину отвори огромна аркада на българина, но въпреки нея ст...

Там ще бъде и Руди Хернандес – един от най-добрите кътмени в света на бойните спортове, превърнал се в приятел на България след като затвори зловещата аркада на Кубрат от срещата му с Дину. За пръв път от дълго време насам, в ъгъла на Кобрата няма да бъде брат му Тервел, а причината е, че в петък самият той се боксира в Германия.

Последната битка на Кобрата на профи ринга беше през март, когато преодоля зверска аркада над окото и успя да нокаутира Богдан Дину (припомнете си срещата в тази статия).

Още по темата

Please select answer!