Тервел: Кубрат може да спечели уважението на англичаните като ген. Вазов с Дойран


Тервел: Кубрат може да спечели уважението на англичаните като ген. Вазов с Дойран
Снимка: БГНЕС

1762 0

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, направи сравнение между предстоящата битка на батко си срещу Антъни Джошуа и битката при Дойран, водена от генерал Владимир Вазов. Тогава, през 1917 г., братът на великия поет печели битка за Централните сили срещу Антантата, въпреки че съотношението на силите е 7:1 в полза на противника. След тази историческа победа от Първата световна война генерал Вазов става един от малкото чужди генерали, които влизат в английската история.

"Нека бъдем единни и да подкрепим Кубрат. Той има големия шанс да спечели тази голяма битка и уважението на домакините, подобно на ген. Вазов след битката при Дойран!", написа Тервел във Фейсбук.

Братът на Кобрата направи този коментар, след като използва профила си в социалната мрежа, за да обясни, че не знае българска телевизия да излъчва мача с Джошуа, но той може да бъде наблюдаван на живо чрез платформата DAZN.

Относно билетите за гледане на живо на двубоя по-младият Пулев заяви: "Днес ни беше любезно разяснено от организаторите, че поради пандемичната обстановка би било трудно хора, пристигащи специално за мача, да присъстват. Поради задължителната изолация, на която трябва да се подложат. Съответно хора, живеещи на Острова, не би следвало да бъдат спряни, стига да имат билети, които са в доста ограничено количество. Благодарности от сърце на всички за подкрепата!". А емоционалното признание на Кобрата защо толкова обича България вижте тук. 

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Хулиган, който пасе говеда: Детството на Олександър Усик

Украинецът Олександър Усик е имал бурно детство, което не е изненадващо за един боксьор. Самият той е цитиран...

Реклама

Най-четени новини


виж всички