Кубрат Пулев поздрави Фюри за успеха, а след това се закани на Джошуа


Кубрат Пулев поздрави Фюри за успеха, а след това се закани на Джошуа
Снимка: Instagram

3560 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, не остана безучастен към успеха на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър в един от най-чаканите и най-коментираните сблъсъци в спорта през годината.

"Поздравления за новия коронован шампион в тежка категория на WBC - Тайсън Фюри, и за най-добрия промоутър за всички времена - Боб Аръм. Вие го направихте!!!" - гласи първата част от публикацията на Кобрата в личния му профил.

"Хайде към Великобритания, шампионе... AJ, ръцете ме сърбят за битка!!! Където и да е, по което и време да е, срещу когото и да е!!!" - завършва българският боксьор в тежка категория в обръщението си в социалната мрежа Twitter.

Припомняме, че вчера се появиха информации, според които Пулев е бил депортиран от САЩ в България заради проблем с визата. След това той опроверга слуховете, но днес отвъд Океана отново подкрепиха своята версия, като този път това се случи чрез официален отговор на граничните власти към "bTV":

"Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище "О Хеър" в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получава приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 9:30 ч. вечерта"

КУБРАТ ОТРЕЧЕ ПОЯВИЛИТЕ СЕ ИНФОРМАЦИИ, ЧЕ Е БИЛ ДЕПОРТИРАН

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички