Аръм: Джошуа бягаше 12 рунда от Руис, но от Пулев няма да избяга


Аръм: Джошуа бягаше 12 рунда от Руис, но от Пулев няма да избяга

23762 0

Легендарният промоутър Боб Аръм, който се грижи за кариерата и на Кубрат Пулев, избухна с нова атака срещу следващия съперник на българина - Антъни Джошуа. Американецът нарече британската звезда "изплашен боец" и за пореден път обяви, че той ще загуби срещу българския боксьор. Мачът между двамата е през юни в Лондон.

"Най-рано битката за обединение на всички титли може да се проведе през 2021 година, защото Джошуа трябва да премине през задължителните защити срещу Пулев и Усик. Но мога да предвидя, че Пулев ще бъде шампион. Бих искал Пулев да победи Джошуа. Джошуа е уплашен боец, който ще загуби. Той беше нокаутиран от Анди Руис, който може би е малко по-добър от нормален боец в тежка категория", заяви Аръм пред VegasInsider.com.

"Той излезе на ринга и вместо да покаже какъв боец е и да пребие Руис, той прекара 12 рунда бягайки от него. А Руис не беше във форма да го хване. Това наричам аз уплашен боец. Руис удари лотарията, когато се би първият път с Джошуа в подходящия момент.

Във втория той нямаше дисциплина, не тренираше и т.н. Казвам ви, когато Джошуа се бие с Пулев, ще бъде съвсем различно нещо и Пулев ще го нокаутира. Той не може да избяга от Пулев, ще трябва да стои и да се бие", каза още големият промоутър. А каква е мечтата на Аръм в бизнеса вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама