Кубрат Пулев отрече появилите се информации, че е бил депортиран


Кубрат Пулев отрече появилите се информации, че е бил депортиран
Снимка: Guliver/GettyImages

17673 0

Преди часове се появиха информации от САЩ, които гласяха, че българският боксьор Кубрат Пулев е бил депортиран от страната, когато се е запътил към залата в Лас Вегас, за да наблюдава на живо битката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Самият той обаче отрече тази информация пред "Нова". "Намирам се в САЩ и няма такова нещо. Имах проблем с багажа, но други проблеми не съм имал" - опровергава слуховете Пулев пред телевизията.

Информацията бе пусната от един от най-авторитетните боксови анализатори в САЩ, както и практикуващ журналист - Майк Копингър. Бързо след неговото съобщение се стигна до бързото разпространение най-вече в медиите на Острова (поради връзката на Пулев с Антъни Джошуа) и зад Океана.

Депортиран или не, Кубрат Пулев става част от изключително заплетена ситуация в бокса в тежка категория. Вижте защо, както и кои 5 фактора осуетяват много идеи и варианти - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички