Антъни Джошуа се страхува от Кубрат Пулев, смята Ивайло Гоцев


Антъни Джошуа се страхува от Кубрат Пулев, смята Ивайло Гоцев

4420 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, е на мнението, че световният шампион Антъни Джошуа се страхува от българина. Причината за това е желанието на Джошуа на всяка цена да се боксира на домашна сцена, твърди Гоцев.

 

В техния щаб се усеща нервност и нотки на неувереност. Това блъфиране и желание двубоят с Кобрата да е непременно в Англия издават един вид страх да излязат извън дома.
При нас е точно обратното. Ние излязохме с предложение за Истанбул, за да могат повече българи да гледат на живо мача. Да подкрепят Кубрат и да изпитат национална гордост. Независимо от крайния изход на един такъв мач, фактът, че българин играе за световната титла, е голямо постижение за родината.

"В техния щаб се усеща нервност и нотки на неувереност. Това блъфиране и желание двубоят с Кобрата да е непременно в Англия издават един вид страх да излязат извън дома. При нас е точно обратното. Ние излязохме с предложение за Истанбул, за да могат повече българи да гледат на живо мача. Да подкрепят Кубрат и да изпитат национална гордост. Независимо от крайния изход на един такъв мач, фактът, че българин играе за световната титла, е голямо постижение за родината", заяви Гоцев пред "Марица".

Гоцев обърна внимание и на изказването на Еди Хърн, че единствен той вярва в победата на Кубрат и никой друг: "Еди е много опитен и хитър човек. Неговите думи обикновено бият в няколко посоки, а освен това трябва да се тълкуват и между редовете."

"Несъмнено той е казал истина, че аз съм убеден и вярвам, че Кубрат може да победи Джошуа. Но не съм само аз. Пулев също е убеден и вярва в силите си. Целият екип вярва, че можем да постигнем успех и да донесем голямата радост за България и българите по света."

Междувременно промоутърът на Тайсън Фюри разкри как Кубрат Пулев може да спре Джошуа в мача за световната титла (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама